Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počelo suđenje monstrumu

Izumitelj detaljno opisao kako je ubio novinarku: ''Razmišljao sam o kultnom filmu Se7en''

Peter Madsen (Foto: Screenshoot)
Peter Madsen (Foto: Screenshoot) Foto: Screenshoot
Danski znanstvenik Peter Madsen rekao je danskoj policiji da je, dok je rezao glavu novinarki Kim Wall, razmišljao o kultnom filmu Se7en, u kojem glavne uloge imaju Brad Pitt i Morgan Freeman.

Danski inženjer prkosio je tužitelju Jakobu Buchu-Jepsenu, koji mu je pročitao izjavu koju je dao policiji u kojoj je opisao kako je tijekom ubojstva razmišljao o hit filmu Se7en, u kojem glavne uloge imaju Brad Pitt i Morgan Freeman.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje niječe da ju je ubio Danski izumitelj Peter Madsen priznao da je raskomadao novinarku Slika nije dostupna ZLOČIN NA SJEVERU Cure strašni detalji: Danski izumitelj 15 puta nožem izbo novinarku, a ono što je imao u računalu zgrozilo je i istražitelje

"Mislim da u izjavi nema ništa neprirodno", rekao je sudu. "U tom filmu ima scena u kojoj je jednoj osobi odsječena glava."

Se7en je film redatelja Davida Finchera, poznat po svom šokantnom kraju. Naime, tijekom jedne od posljednjih scena u filmu Brad Pitt otvori kutiju u kojoj je odrezana glava njegove žene.

Madsen (47) je optužen za ubojstvo švedske novinarke Kim Wall kojim je htio ispuniti svoje seksualne fantazije. Wall mu se pridružila u podmornici kako bi napisala članak o njegovom amaterskom svemirskom projektu.

Bušio rupe u tijelu mlade novinarke

Njegova ramena tijekom suđenja su bila pogrbljena, njegova glava pognuta, njegove su se noge nervozno drmale te je nekoliko puta rukama prošao po licu. Međutim, kako su pristizala pitanja, Madsen je postajao sve govorljiviji, izvijestio je The Telegraph.

Tvrdi da je Wall preminula nakon što je podmornica zbog kvara ispunjena otrovnim plinovima, nakon čega je on poludio te se odlučio riješiti njezina tijela.

Ipak, priznao je da je koristio odvijače duge do 50 cm kako bi probušio rupe u tijelu novinarke, te da je gledao ruske animirane filmove koji prikazuju rezanje glava žena. Rekao je da je odvijače koristio kako bi probušio rupe u torzu novinarke jer je htio biti siguran da će njezino tijelo potonuti.

"Činjenica da sam probušio rupe u njezinoj vagini nema veze sa seksom. Razumijem zašto mislite da ima, ali za mene to nije imalo veze sa seksom", rekao je.

Madsenovo suđenje trebalo bi trajati 12 dana, a presuda je zakazana za 25. travnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene