Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crnogorci uhitili navodne Albanske teoriste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protuteroristička postrojba crnogorskog ministarstva unutarnjih poslova u subotu je u selima Tuzi i Malesiji uhitila 14 Albanaca zbog sumnje u upletenost u organizaciju terorističkih aktivnosti u Crnoj Gori, javlja agencija Mina u nedjelju, a prenose strani mediji.

Ravnatelj crnogorske policije Veselin Veljović je izjavio da je akcija hapšenja izvedena u suradnji s agencijom za nacionalnu sigurnost, posebnim tužiteljem za organizirani kriminal i s policijom susjedne Albanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ta famozna autocesta Crnogorski 'projekt stoljeća' nikako da se pokrene s mrtve točke Slika nije dostupna Mučenje hrvatskih zarobljenika U Crnoj Gori počelo ponovno suđenje za Morinj

U akciji je zaplijenjena "znatna" količina oružja, rekao je Veljović i dodao da je moguće očekivati nove akcije u Crnoj Gori, na Kosovu i Albaniji gdje se nalaze "kraci te terorističke agencije".

Veljović je rekao da se radi o skupini koju sumnjiče za organizirani kriminal i terorizam, a bila je praćena već mjesecima. 

Uhićenje je izvedeno u subotu jer je postojala opasnost da skupina ugrozi crnogorske izbore, rekao je Veljović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene