Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Republikanski kandidat za predsjednika Donald Trump već neko vrijeme uvjerava javnost da je Clinton ozbiljno bolesna.


Koji sat nakon što je Hillary Clinton (68) pozlilo tijekom komemoracije u New Yorku povodom 15. godišnjice napada na SAD, njezini liječnici su obavijestili javnost da boluje od upale pluća.

Vezani članci Donald i Melanija Trump - 1 Melania se oglasila prvi put od Trumpova poraza, koristila se Bidenovom izbornom uzrečicom Marijana Grbeša Zenzerović Koliko je kampanja utjecala na rezultate izbora u SAD-u? "Taj izborni sustav je postao prenapet i u nekim segmentima problematičan"

Snimka je otkrila da demokratska kandidatkinja na predsjedničkim izborima nije mogla samostalno stajati i hodati, međutim doktorica Lisa Bardack je u međuvremenu kazala da nema mjesta nekoj velikoj zabrinutosti.

Podsjetimo, njezin protukandidat Donald Trump (70) već neko vrijeme u svojoj kampanji tvrdi da je ozbiljno bolesna, pa se može pretpostaviti da će i posljednji incident iskoristiti kako bi biračko tijelo uvjerio da Clinton nije sposobna voditi državu.

Ipak, iz njezinog stožera sve to opovrgavaju, pa vrijedi ponoviti i da je upravo spomenuta liječnica, Lisa Bardock, rekla prije mjesec dana da je Clinton odličnog zdravlja i da je spremna služiti kao predsjednica SAD-a.

Clinton bi već u srijedu trebala gostovati u popularnom TV showu Ellen DeGeneres te već istoga dana obići biračko tijelo u Las Vegasu.