Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljeno nasilje i pljačke

Čile: Poginulih 795, pojačana potraga za preživjelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čileanske spasilačke ekipe pojačale su u srijedu potragu za preživjelima u potresom razrušenim gradovima i selima u nadi da ih još ima.

Četiri dana nakon razorna potresa u Čileu jačine 8,8 stupnjeva po Richteru, u kojemu je poginulo gotovo 800 ljudi, policajci i vojnici uspjeli su zaustaviti pljačke i nasilje u Concepcionu. Međutim, policijski sat je još na snazi u tom gradu koji je najteže pogođen u potresu središte kojega je zabilježeno 115 kilometara sjeverozapadno od grada.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo

Vojni kamioni i helikopteri u bazi u gradu Talci, također pogođenu potresom, dopremaju hranu i vodu za žrtve, a spasilačke ekipe pojačavaju potragu u ruševinama gradova od Concepciona do Constituciona. Dosad je potvrđena smrt 795 osoba, koji su život izgubili u potresu ili tsunamiju koji je pogodio Čile nakon potresa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene