Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obraćanje naciji

Chavez uskoro počinje s radioterapijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez najavio je u obraćanju naciji s Kube da će za sedam dana vratiti u domovinu i za nekoliko tjedana početi s radioterapijom zbog recidiva tumora.

Chavez je u Havani okupio ministre svoje vlade i televizijskom obraćanju pokazao kako i s Kube upravlja svojom administracijom i zemljom.
    
‘Evo prošlo je 13 dana od operacije, vitalni znakovi su potpuno dobri, opće zdravlje dobro i nema komplikacija, rana zarasta. Za nekoliko tjedana počinjem s radioterapijom’, rekao je Chavez.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'ChavezPRO' Kult ličnosti koji ne slabi! Od sada dostupan font Huga Chaveza Slika nije dostupna Zbog visokih cijena Naređena vojna okupacija lanca trgovina: 'Krađa naroda mora prestati!'

>> Chavezu se vratio tumor, kreće na tretman radioterapije

Chavez je na Kubi operirao malignu leziju na području zdjelice, s koje mu je i prošle godine uklonjen maligni tumor. ‘Ako Bog da, sljedeće nedjelje sam u Caracasu’, rekao je na kraju.
    
Chaveza 7. listopada očekuju predsjednički izbori na kojima će se ogledati s ovoga puta ujedinjenim kandidatom cijele oporbe Henriqeom Caprilesom. (Hina)
         

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene