Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Siguran u svoj oporavak

Chavezu se vratio tumor, kreće na tretman radioterapije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez potvrdio je kako mu se povratio tumor te kako će se podvrgnuti tretmanima radioterapije nakon odstranjivanja još jednog tumora iako nije bilo nikakvih naznaka da je tumor metastazirao.

Tijekom televizijski prenošenog sastanka s članovima kabineta na Kubi, javlja Reuters, Chavez je potvrdio kako mu se povratio tumor koji mu je i ranije dijagnosticiran te kako su mu potrebni daljnji liječnički tretmani.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Ilustracija Vjerovali ili ne Bizaran slučaj: Liječnici pacijentici odstranili cistu toliko veliku da nije stala u CT skener

>> Chavez objavio da mu se rak vratio

O tumoru je progovorio na kraju 90-minutnog obraćanja Venezuelancima na javnoj televiziji. Unatoč povratku bolesti naglasio je kako je siguran u svoj oporavak te je nakon toga ispričao par šala i potpisao nekoliko državnih dokumenata.

Chavez i nakon 13 godina na mjestu predsjednika Venezuele želi ostati na vlasti što će pokušati učiniti reizborom na predsjedničkim izborima u listopadu. Ipak, njegovi zdravstveni problemi izazvali su sumnje u njegovu mogućnost vođenja predizborne kampanje te sposobnost vođenja države u sljedećem šestogodišnjem mandatu. U svom obraćanju naciji nije navijestio kada će se vratiti u Venezuelu. (VLM Agencija)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene