Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok je tehnički problem

Četrnaest ozlijeđenih u nesreći NATO-ova helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NATO-ov helikopter srušio se u ponedjeljak na jugu Afganistana, gdje vode borbe međunarodna koalicija i talibanski pobunjenici, a 14 putnika je lakše ozlijeđeno, priopćila je policija i ISAF.

Letjelica se srušila u okrugu Atgaru u pokrajini Zabulu, istaknuo je pomoćnik načelnika pokrajinske policije Gulam Džajlani Farahi.

Pročitajte i ovo Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

'Po prvim izvješćima, u nesreći nitko nije poginuo, a svi su putnici smješteni u obližnji medicinski centar ISAF-a', priopćio je ISAF. 'U letjelici se nalazilo 14 osoba i sve su lakše ozlijeđene', kazao je glasnogovornik ISAF-a.

Farahi navodi da je u nesreći, uzrok koje je tehnički problem, ozlijeđeno devet stranih i tri afganistanska vojnika te afganistanski policijski časnik. Talibanski glasnogovornik Jusuf Ahmadi već je priopćio da su pobunjenici srušili helikopter i ubili sve putnike.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene