Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Brutalno mlatila trogodišnju kćer, a njezina je majka sve to snimala: "To ti je za Zorana!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Beogradsko tužiteljstvo podiglo je danas optužnicu protiv S. Đ. iz Grocke, koja je pretukla svoju troipolgodišnju kćer, dok je njezina majka sve to snimala.

Drugo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv S. Đ. (27) iz Grocke, koja je krajem listopada pretukla svoju troipolgodišnju kćer, dok je njezina majka sve to snimala.

S. Đ. je optužena za kazneno djelo nasilja u obitelji, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloljetnika.

Optužnica je podignuta i protiv oca djeteta P. P., koji je, kako je ustvrdilo tužiteljstvo, sudjelovao u zapuštanju i zlostavljanju troipolgodišnje djevojčice, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Djevojčica u suzama priznala talijanskoj policiji: Roditelji monstrumi iz BiH zlostavljali je godinama, prodali je starijem muškarcu

Pročitajte i ovo Sebastian Kalinowski U VELIKOJ BRITANIJI UZNEMIRUJUĆI VIDEO Majka i očuh mučili i ubili 15-godišnjeg dječaka, objavljena i jeziva snimka: "Svatko tko je pogledao makar i dio snimke može samo biti krajnje užasnut"

Stravična snimka proširila se društvenim mrežama, a na njoj se vidi S. Đ. kako mlati svoju kćer i cijelo vrijeme joj govori: ''Naš mali Zoran zbog tebe je u zatvoru. To ti je za Zorana.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene