Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni su

Djevojčica u suzama priznala talijanskoj policiji: Roditelji monstrumi iz BiH zlostavljali je godinama, prodali je starijem muškarcu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Roditelji iz BiH koji su živjeli u Italiji godinama su fizički i psihički zlostavljali 14-godišnju djevojčicu.

Talijanska policija uhitila je roditelje 14-godišnje djevojčice koja su tjerali tjerana na prosjačenje te je dijete smješteno u sigurnu kuću, gdje je pod nadzorom i zaštitom policije i djelatnika.

Riječ je o bračnom paru iz BiH koji je godinama fizički i psihički zlostavljao dijete. Djevojčicu su trajali da prosi ispred trgovina, a isto tako nisu joj davali hrane te su je zatvarali u kuću.

Sve to je prijavila djevojčica koja je u suzama došla u policijsku postaju te iznijela teške optužbe protiv oca (41) i majke (36), piše talijanski Secolo d'Italia.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Walesu Bračni par iz pakla godinama seksualno zlostavljao djevojčicu, sudac na izricanju kazne: "Teško je zamisliti monstruozniji zločin"

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Red Button Znate li što su sexting i sextortion? Doznajemo kako prijaviti zlostavljanje djece na internetu i kako sami potražiti pomoć

Da su sve te optužbe točne potvrdili su i voditelji trgovina ispred kojih je djevojčica morala prositi, a isto tako je otkriveno da je djevojčica bila obećana starijem čovjeka za novac, iako je to djevojčica jasno odbila.

Policija provjerava i jesu li i njezina braća i sestre također bili izloženi takvom maltretiranju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene