Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalno maltretiranje

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Uhićena majka sa stravične snimke na kojoj krvnički tuče djevojčicu (3): ''Natjerali su me''

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot Youtube
Društvenim mrežama u Srbiji proširila se uznemirujuća snimka brutalnog maltretiranja i šamaranja djevojčice. Centar za socijalni rad oduzeo je djecu nasilnoj ženi koja je u četvrtak uhićena.

Na stravičnoj snimci vidi se žena koja malu djevojčicu drži za ruke i neprestano je udara po glavi.

''Naš mali Zoran zbog tebe je u zatvoru. To ti je za Zorana'', govori žena dok tuče djevojčicu, koju potom baca na pod, a ona se guši u suzama. Na uznemirujućoj snimci čuje se i drugo dijete, koje sve vrijeme plače.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u tri ujutro Kći (15) razbila staklenu čašu mami o čelo jer joj nije htjela uključiti internet

''Još nisam završila. Nemoj da te jurim. Cijeli dan ću te tući'', viče žena na snimci za koju nije poznato kada i gdje je nastala, piše Nova.rs.

 

 

Ženi koja je bjesomučno tukla djevojčicu noćas su oduzeta djeca. ''Noćas je došla policija s ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su djecu'', potvrdio je za "Blic" suprug žene koja je tukla njihovo dijete. On je kasnije izjavio da ga nije jako tukla, a nasilna majka objašnjavala da ju je njezina majka natjerala da pretuče svoju kćer pod prijetnjom da će ubiti njezina sina. ''Nisam kriva, majka mi je sve namjestila'', rekla je uoči uhićenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija NEDOPUSTIVO PONAŠANJE Raste li trend vršnjačkog nasilja? Oglasila se policija o pretučenom dječaku iz Dugog Sela, otkrili koliko su imali ovakvih slučajeva

Oni imaju i jednogodišnjeg dječaka, koji je također noćas izmješten iz obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene