Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kemijski incident'

British Museum evakuiran nakon žalbe posjetitelja na neugodan miris

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski poznati British Museum, najveća londonska turistička atrakcija, evakuiran je pošto su se posjetitelji požalili na peckanje očiju prouzročeno, po njihovoj ocjeni, istjecanjem neke kemikalije, objavila je policija.

Policija je primila dojavu pošto su neki posjetitelji osjetili neobičan miris i peckanje u očima, rekao je glasnogovornik policije. Glasnogovornica muzeja je rekla da su sve prostorije evakuirane nakon dojave o ‘kemijskom incidentu’.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obustavljen promet Policija u Amsterdamu evakuirala stanicu metroa: Na mjestu događaja stručnjaci za eksploziv Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

U pomoć su pozvani i vatrogasci, ali nisu mogli otkriti odakle se vonj širi i naposljetku su rekli da nema opasnosti za posjetitelje. ‘Nitko nije zatražio liječničku pomoć. Muzej je evakuiran iz opreza i ponovno je otvoren’, rekao je glasnogovornik policije. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene