Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surogat majka

Britanka nosi unuka Osame bin Ladena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Louise Pollard, Britanka je koja će kao surogat majka roditi unuka, niti manje niti više, nego zloglasnom Osami bin Ladenu.

29-godišnja Pollard iz Bristola od vlastite je obitelji pokušala sakriti čije dijete nosi, no čim je test na trudnoću bio pozitivan, počela se svima hvaliti, kako nosi dijete 29-godišnjem Omaru bin Ladenu i njegovoj supruzi Jane Browne, piše The Sun. Omar je četvrti sin najtraženijeg čovjeka na planeti, a serijsku surogat majku Pollard, Omar je unajmio putem interneta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugovara se termin CIA: Tko iz Senata pošalje zahtjev, može vidjeti mrtvog Osamu! Slika nije dostupna Jedna od žena i djeca Times: Dio obitelji bin Ladena živi u Iranu

Njezin neimenovani bliski rođak tvrdi kako je za to primila i 30.000 funti, ali i da je čitava obitelj šokirana njezinim činom. 'Toje ogroman šok i neki članovi obitelji su preneraženi, ali većina joj ipak pruža potporu', rekao je neimenovani rođak. Louise je priznala da nosi Omarovo dijete i ITV-u. 'Rekao mi je da bez obzira na kritike koje mi upućuju, ne zaboravim da on nije kao njegov otac', rekla je Pollard i dodala kako joj je priznao da mu dijete koje ona nosi za njega i njegovu suprugu, znači najviše na svijetu.

'Dok mi je Omar pričao o svojem ocu, iskreno, sažalila sam se nad njim. Njegov otac je bio okrutan prema njemu. Rekao mi je ako ostanem trudna, da će pokušati to prenijeti ocu, jer samo želi da on zna da će dobiti unuka', rekla je na kraju Pollard.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene