Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slomio se i priznao

Britancu 9 tjedana zatvora za ubojstvo hrčka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud u Velikoj Britaniji dosudio je kaznu od devet tjedana zatvora 29-godišnjem muškarcu koji je u trenutku pijanstva i pošto se posvađao sa svojom djevojkom ubio hrčka u mikrovalnoj pećnici.

Anthony Parker, nezaposlen građevinski radnik isprva je nijekao optužbe tvrdeći kako se ničega ne sjeća jer je bio pijan da bi se konačno slomio i priznao kako zapravo nije želio ubiti kućnog ljubimca kojeg su policajci pronašli u kanti za smeće i obdukcijom potvrdili da je uginuo od zračenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZARAZIO 11 LJUDI Britanac je prvi superširitelj koronavirusa: Dobio ga u Singapuru pa otišao u Francusku na skijanje Douglas C. osumnjičen za ubojstvo na Zrću doveden na sud (Foto: Pixell) Britanac u pritvoru DORH objavio šokantne detalje zločina na Zrću: "U jutarnjim satima u Novalji ispred noćnog kluba..."

Parkerov odvjetnik klijenta je branio tvrdnjama da nikada ranije nije bio kažnjavan zbog okrutnosti te da je hrčkica Suzie odmah uginula i da njezine patnje nisu trajale. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene