Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvav Božić

14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na Floridi mladu je majku usmrtio njezin mlađi brat nakon čega se na njega okomio drugi brat. Žena je umrla, jedan brat završio u bolnici, a drugi je uhićen.

Mlađi brat usmrtio je svoju sestru (23) dok se njezina desetomjesečna beba nalazila u kolicima pored njih, objavio je floridski šerif u srijedu ujutro.

Na četrnaestogodišnjeg ubojicu potom je potegao oružje drugi, godinu dana stariji brat.

Policija je izvijestila da je među braćom i sestrom došlo do svađe zbog božićnih poklona. 

Pročitajte i ovo Francuski vatrogasci Stravično Šokantno otkriće: Vatrogasci nakon gašenja požara u torbi pronašli tijelo bebe

Pročitajte i ovo Ilustracija Beskućnici u Zagrebu Koliko ih ima, nitko pouzdano ne zna, no nisu svi zaboravili na njih: Iz Grada pozivaju da se jave za pomoć

Šerif Bob Gualtieri rekao je da je petnaestogodišnjak pobjegao s mjesta nesreće i bacio svoj pištolj dok je drugi, ozlijeđeni mlađi brat prevezen u bolnicu u stabilnom stanju. Bit će predan u pritvor nakon što bude otpušten iz bolnice, a lokalno tužiteljstvo naknadno će odlučiti hoće li mu se suditi kao odrasloj ili maloljetnoj osobi zbog ubojstva sestre, dodao je šerif.

Petanestogodišnjaka je policija uhitila čim su ga uhvatili te ga se tereti za pokušaj ubojstva i namještanja dokaza, prenio je BBC news. 

Nakon ranjavanja, mlada je žena odvezena u bolnicu, gdje je proglašena mrtvom. Prema izjavi šerifa, zadobila je unutarnje krvarenje te se ugušila. 

Dodao je i da njezinu djetetu nitko nije naudio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene