Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično

Šokantno otkriće: Vatrogasci nakon gašenja požara u torbi pronašli tijelo bebe

Francuski vatrogasci
Francuski vatrogasci Foto: Afp
Nakon što su ugasili požar u jednoj zgradi u francuskom Le Quesnoyju, vatrogasci su krenuli u provjeru prostorija, da bi u jednoj pronašli torbu u kojoj je bilo beživotno tijelo bebe.

Vatrogasce je tijekom intervencije u gradiću Le Quesnoyju na sjeveru Francuske zatekao šokantan prizor.

Oni su naime u utorak oko 11 sati dobili dojavu da je nešto eksplodiralo u jednoj zgradi te da je potom izbio požar. S vatrom su se borili satima, a kada su je oko 17 sati ugasili te ušli u zgradu kako bi provjerili sve prostorije, pronašli su torbu u kojoj je bilo beživotno tijelo bebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neugodan početak dana Potres razbudio Dalmaciju: "Bilo je poput eksplozije, zvučalo je kao oluja"

Riječ je o zgradi s četiri stana, uključujući i jedan koji se iznajmljuje preko Airbnb-a, a u kojoj u trenutku požara navodno nitko nije boravio.

Nitko od stanara ne zna čija je beba pronađena. Navode da je u jednom od stanova živjela samohrana majka s djetetom, te dodaju da nisu vidjeli da je neka od susjeda bila trudna, niti su vidjeli bilo koju ženu s bebom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svijet na oprezu Rusija zaprijetila: "Uskoro raspoređujemo najnovije haubice na granici s dvjema europskim zemljama"

Također, nije jasno u kojem je stanu torba pronađena.

Na teren su odmah izašli forenzičari, koji su u večernjim satima morali napustiti zgradu zbog opasnosti da će se krov urušiti. U ovom trenutku policija još ne zna odgovor čije je dijete, a istraga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene