Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teror u Bostonu

Bombaša prije napada snimili pored najmlađe žrtve?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim se mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi jedan od osumnjičenih napadača na Bostonski maraton kako neposredno prije detonacije jedne od bombi prolazi pored najmlađe žrtve

Jedna od najdirljivijih priča u vezi napada na Bostonski maraton je tragična pogibija dječaka Martina Richarda (8), koji je život izgubio prateći maraton na samome cilju, u društvu svog oca, sestre (u zelenoj jakni) i starijeg brata (lijevo od sestre naslonjen na ogradu).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na nepoznatoj lokaciji Tamerlana Carnajeva napokon pokopali, ali ne zna se gdje Slika nije dostupna Predomislili se A ovo je bio prvotni plan napada 'braće bombaša'!

>> Tragična priča najmlađe žrtve eksplozije

Društvenim se mrežama proširila fotografija objavljena na Redditu, na kojoj se, kako je opisao Business Insider, vidi jedan od osumnjičenih bombaša (s bijelom kapom) u neposrednoj blizini poginulog Martina te ruksak ostavljen na tlu uz improviziranu ogradu na koju je dječak bio naslonjen.

>> UŽIVO Policija potvrdila: Ubijen jedan od osumnjičenih bombaša, drugi u bijegu

Nema potvrde da je fotografija autentična, a valja napomenuti da fotomontaže u ovakvim situacijama na Redditu nisu rijetkost.

Jedan od osumnjičenih je u međuvremenu, nakon pucnjave u blizini sveučilišta MIT uhićen i ranjen te je kasnije u bolnici preminuo, dok je drugi sumnjivac u bijegu te je za njim pokrenuta velika potjera. Vjeruje se da je u bijegu upravo sumnjivac u bijeloj kapi, navodno viđen uz Martina Richarda na spomenutoj fotografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene