Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanku koja je radila kao odvjetnica, a povremeno i kao sutkinja, na poslu je zamjenjivala sestra blizanka kako ne bi izgubila honorar za dva istodobna angažmana.


Blizanke s talijanskog sjevera optužene su za prijevaru i bit će im suđeno u siječnju, izvijestio je milanski list 'Corriere della Sera'.

Vezani članci Policija, ilustracija Sve više lažnih policajaca i inkasatora: Prava policija građanima uputila važno upozorenje Donald Trump SAD: ministarstvo pravosuđa nije pronašlo dokaze o ozbiljnoj izbornoj prijevari

Jedna od blizanki, Gabriella, po zanimanju je odvjetnica, ali je povremeno radila kao pomoćna sutkinja kada su suci bili preopterećeni.

Kada je Gabriella pozvana da bude zamjenski sudac, svojim je branjenicima 'podmetnula' sestru Patriziju da je zamijeni na parnicama. Jedan od problema jest u tome što Patrizia nije pravnica, ali je svoje usluge klijentima naplaćivala po odvjetničkim tarifama.

Klijenti su ipak otkrili što su sestre učinile i sada ih tuže te traže naknadu štete. Država je sestre optužila za prijevaru, piše list.