Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriva tajne informacije

Bivši američki specijalac pod istragom zbog ubojstva Osame bin Ladena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matt Bissonnette je, pod pseudonimom Mark Owen, napisao knjigu 'No easy day' o misiji u kojoj je ubijen Osama bin Laden.

Bivši član američke vojske koji je sudjelovao u akciji u kojoj je ubijen Osama bin Laden je pod istragom zbog sumnje da je otkrio povjerljivi materijal, piše Sky News.

Naime, Matt Bissonnette je, doduše pod pseudonimom Mark Owen, napisao knjigu 'No easy day' i to, kako stoji na naslovnici, 'iz prve ruke o misiji u kojoj je ubijen Osama bin Laden'. Pentagon ga je optužio da je otkrio povjerljive informacije. Bissonnette je odbacio optužbe, ali je isto tako izrazio žaljenje što Pentagonu nije prvo najavio da će objaviti knjigu.

Pročitajte i ovo Traži se Hamza Bin Laden (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Al-Kaida brine SAD Zakleti neprijatelji opet muče Amerikance: Milijun dolara za informacije o - sinu Bin Ladena Slika nije dostupna Hamza bin Laden "Princ svih mudžahedina": CIA prvi put objavila snimku sina Osame bin Ladena

No, osim knjige, bivši specijalac drži i govore o tome kako su ubili Osamu bin Ladena. Vođa Al-Kaide ubijen je u Pakistanu 2011. godine.

Čovjek, koji je smaknuo najtraženijeg zločinca ikada, otkriva identitet!

Fox News objavio je kako će u intervjuu idućeg mjeseca otkriti identitet osobe koja je baš ubila vođu Al-Kaide.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene