Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Fox najavio

Čovjek, koji je smaknuo najtraženijeg zločinca ikada, otkriva identitet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka TV kuća Fox objavila je da će otkriti identitet pripadnika američkih specijalnih postrojbi koji je ubio Osamu bin Ladena u ekskluzivnom intervjuu.

Pripadnih Navy Sealsa koji je poznat samo po nadimku 'The Shooter', otkrit će svoj identitet po prvi puta, tri i pol godine nakon 1. svibnja 2011. kad je Osama bin Laden lociran i ubijen u kući u pakistanskom gradu Abbottabadu.

Pročitajte i ovo Hamza bin Laden (Foto: AFP) Hamza bin Laden Amerikanci tvrde: Sin Osame bin Ladena je mrtav Traži se Hamza Bin Laden (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Al-Kaida brine SAD Zakleti neprijatelji opet muče Amerikance: Milijun dolara za informacije o - sinu Bin Ladena

Američkog specijalca intervjuirat će Peter Docoy tijekom dokumentarca, koji će biti emitiran u dva dijela i pod nazivom 'Čovjek koji je ubio Osamu bin Ladena', prenosi Business Insider.

Posljednje dane života Bin Laden proveo izoliran i sam u vili

Iako je već dio informacija oko The Shootera poznato, očekuje se da će s javnosti podijeliti iskustvo iz prve ruke o obuci, propustima i tajnim detaljima operacije 'Neptunovo koplje', kako je misija lova i ubojstva Osame bin Ladena nosila ime.

Dokumentarac će biti prikazan 11. i 12. studenog u 22 sata po američkom vremenu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene