Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašni trenuci

"Bilo je zastrašujuće! Kao u Matrixu, lebdjela je sekundu": Drama tijekom leta, četvero je putnika ozlijeđeno

Unutrašnjost aviona
Unutrašnjost aviona Foto: Screenshot/Twitter
Četiri su osobe ozlijeđene na letu iz Sjeverne Karoline prema Floridi zbog jakih turbulencija.

Više od 170 putnika i šest članova posade u srijedu je proživjelo dramatične trenutke kada je njihov zrakoplov koji je putovao iz Sjeverne Karoline za Floridu prilikom slijetanja u zračnu luku St. Pete-Clearwater u okrugu Pinellas potresla snažna turbulencija, pri čemu su četiri osobe ozlijeđene, rekao je operater leta Allegiant Air.

Dva putnika i dvije stjuardese prevezeni su u bolnicu na daljnju procjenu, iako zrakoplovna tvrtka nije precizirala o kojoj je bolnici riječ.

Prvi udar oborio je stjuardesu u prolazu na tlo. Zatim je uslijedio drugi, nagli pad koji je odbacio prijenosna računala i "katapultirao" oborenu stjuardesu u zrak, rekla je putnica Liza Spriggs, piše New York Times

  Pročitajte i ovo Požar u Grebastici - 6 Gori još uvijek Borba s vatrenom stihijom trajala cijelu noć: Požar kod Grebaštice konačno pod nadzorom

"Bilo je kao u Matrixu'", rekla je Spriggs i dodala: "Gledali smo stjuardesu kako je turbulencija diže u zrak i lebdi vjerojatno sekundu. Sve je bilo zastrašujuće te sam vidjela da su dvije osobe ozlijeđene."

Pročitajte i ovo Eksplozija motora japanske rakete Niz kvarova VIDEO Eksplodirao motor japanske svemirske rakete: Već nakon jedne minute sve odletjelo u zrak

Putnik Paull Haris rekao je da nekoliko ljudi koji nisu bili vezani tijekom leta udarilo glavom u plafon, zbog čega su se prtljažnici otvorili i stvari su padali po njima.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Veliki intervju Putin dao ponudu Prigožinovim borcima i poručio: "Wagner ne postoji"

Šest drugih putnika pregledalo je medicinsko osoblje i pustili su ih na kućnu njegu, priopćio je zrakoplovni prijevoznik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene