Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BiH: Najmanje 50 osoba otrovalo se u restoranu brze hrane u Tuzli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje pedeset osoba otrovalo se nakon što su jeli u jednom restoranu brze prehrane u Tuzli, prenijeli su lokalni mediji u Bosni i Hercegovini.

Svi oni zatražili su pomoć na Klinici za infektivne bolesti medicinskog centra u Tuzli, gdje je na liječenju zadržano 14 osoba koje su bile u težem stanju, dok su ostali pušteni kućama. 

Pročitajte i ovo Mesnica - 2 Borba s inflacijom Nazire li se napokon kraj divljanju cijena hrane? Jedna stvar zavarava: "Kod toga smo imali naročito velik rast..." Ljudi u restoranu Krenule tužbe Pojeli obrok i pojurili na WC, djeca su povraćala po ulici! Brojni završili u bolnici: Restoran pokušava zataškati veliki propust

Prema iskazima oboljelih, svi su krajem prošlog tjedna jeli u restoranu "Bosburger", smještenom u središtu Tuzle. Riječ je o prometnom restoranu u kojemu nikada nije bilo sličnih događaja, a pretpostavlja se kako je uzrok trovanja majoneza u sendvičima i pizzama.

"Još ne zamo što je izazvalo trovanje. Majonezu sami spravljamo i slično nam se nikada nije dogodilo", izjavio je Enver Rufati, vlasnik restorana, kako ga citiraju "Nezavisne novine".

Ravnatelj županijske Inspekcijske uprave Besim Duraković kazao je za "Oslobođenje" kako će biti provjerena ispravnost svih namirnica te obavljen zdravstveni pregled osoblja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene