Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u BiH

Nasmrt pretukao sedmogodišnju pokćerku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz okolice Teslića u Bosni i Hercegovini uhićen je nakon što je do smrti pretukao svoju pokćerku.

Stravično ubojstvo dogodilo se preksinoć u okolici mjesta Teslić u Bosni i Hercegovini. Jedan je muškarac uhićen zbog sumnje da je u obiteljskoj kući višestrukim udarcima rukama i nogama ubio svoju sedmogodišnju pokćerku.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Nakon što je majka djevojčice čula njen plač, pokušala ju je zaštititi. Tada ju je očuh odnio u kupaonicu i stavio u kadu, vjerojatno u namjeri da ju pod hladnom vodom osvijesti.

Kada je na mjesto događaja došao dežurni liječnik hitne pomoći jedino što je mogao napraviti jesti konstatirati smrt. Tijelo nesretne djevojčice prevezeno je u dobojsku bolnicu gdje će biti napravljena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, piše Dnevni Avaz.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene