Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruki život

Njegova bi prevara i uspjela da nije bilo - svekrve i Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adrian Linham uspio je sve prevariti - ženu, ljubavnicu, roditelje, prijatelje...

Dvostruki život Adrian Linham (43) vodio je tri godine. Bio je u braku s Liz (37) ali je imao i ljubavnicu Hayley Totterdell. No, odlučio se oženiti s njome i to na istoj plaži u Meksiku na kojoj je bio na bračnom putovanju s Liz. Da stvar bude bolja, čak se nije potrudio naći novog kuma, već je to bio onaj isti s prvog vjenčanja. No, njemu je rekao da se razveo od Liz kao i svojim roditeljima.

Nesretna je supruga sve otkrila nakon što je od svekrve dobila pismo u kojem ova izražava žaljenje što se razvela od njezinog sina?! Tada je Liz krenula pretraživati Facebook i imala je što i vidjeti. Adriana inače često nije bilo doma, u Bristolu, a Liz je govorio da odlazi u Bangor gdje radi kao instruktor ronjenja. Tamo zapravo nije radio ništa, nego je samo živio s Hayley.

'Od svekrve sam dobila pismo 21. kolovoza 2014. Napisala je da joj je žao što smo se rastali. Šokirala sam se. Našla sam fotografije na Facebooku njega i Hayley. Nazvala sam Adriana i on je sve zanijekao', kaže Liz.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga

U Hrvatskoj je sve manje sklopljenih brakova, a svaki treći završava razvodom

Ni Hayley nije znala da je Adrian oženjen sve dok ga nisu uhitili. Navodno su se zaručili u kolovozu 2012., a zaprosio ju je na istoj plaži na kojoj su se kasnije vjenčali. Nakon vjenčanja Adrian se vratio i nastavio voditi "dvostruki život".

Uskoro je Liz otkrila niz njegovih laži. Čak i kad je imala pobačaj u prosincu 2013., Adrian ju je ostavio odmah sljedeće jutro i otišao kod Hayley. Nakon što je saznala istinu, bila je toliko ljuta da ga je prijavila policiji, piše Daily Mail.

Adriana su ssudili na četiri i pol mjeseca zatvora zbog bigamije. Njegova druga žena Hayley je uz njega.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene