Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viđena u austrijskom skijalištu

VIDEO: Ruby je ogorčena, želi zaboraviti Berlusconija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marokanka Ruby, zbog koje talijanskog premijera Silvija Berlusconija sumnjiče za seks sa maloljetnicom, na sve načine želi pobjeći od tog skandala i završiti priču s Berlusconijem.

Novinari agencije Reuters zatekli su je u austrijskom skijalištu Ischglu, a ona im je rekla da u Italiji više ne može normalno živjeti od medija i pritisaka te da se želi preseliti s dečkom u Meksiko.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Slika nije dostupna Seksualna afera se rasplamsava Roditelji poticali kćeri da odlaze na Berlusconijeve zabave

'Ne sviđa mi se to. Sviđa mi se normalan život. Htjela bi se udati, želim normalnu obitelj i normalan život bez tih pitanja o Berlusconiju. Nadam se da će to završiti. U budućnosti želim živjeti s dečkom u Meksiku. Želim se tamo udati i živjeti. U Italiji to nije moguće. Ljudi tamo samo loše pričaju o meni i to mi se ne sviđa', rekla je Ruby.

Berlusconija se sumnjiči da je Ruby plaćao novcem i nakitom u zamjenu za seks dok je imala samo 17 godina. Karima El Mahroug, kako je pravo ime Ruby, svjedokinja je u slučaju Berlusconi, no još uvijek ne zna hoće li se pojaviti na sudu ili ne. Njezin odvjetnik opetovano je poricao kako je Ruby spavala s Berlusconijem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene