Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U javnost su procurile fotografije talijanskog premijera Silvia Berlusconija kakve nisu uobičajene za lidere država.


Riječ je o fotografijama s raskalašenih Berlusconijevih zabava koje su vrvjele maloljetnicama, piše Daily Mail. Fotografije su pronađene u računalima i kamerama djevojaka koje su prisustvovale zabavama talijanskog premijera.

Vezani članci Slika nije dostupna Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele Slika nije dostupna 'Bunga, bunga' za Berlusconija

Fotografije napokon pokazuju što se događalo iza zatvorenih vrata kontroverznih partyja. Na jednoj od fotografija nalazi se 32-godišnja TV voditeljica Barbara Guerra koja na sebi ima policijsku uniformu, a u rukama lisice.  Barbara je javnosti poznata kao bivša djevojka Maria Balotellia, nogometaša Manchester Uniteda.

>> Najseksipilnija ministrica bila u vezi s Berlusconijevim protivnikom

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> Berlusconi je i njima plaćao za seks?

Druga fotografija pokazuje dvije nepoznate djevojke u provokativnoj pozi, koje se ljube. Daily Mail piše kako su fotografije snimljene u Berlusconijevom domu u Arcori nedaleko Milana, u jutarnjim satima.

Silvio Berlusconi optužen je da je plaćao seksualne usluge 17-godišnjoj Karimi El Mahroug. Optužnica kaže da je spavao s još 32 žene kojima je također platio za seks.