Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se događalo iza zatvorenih vrata?

Procurile fotografije s Berlusconijevih raskalašenih zabava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost su procurile fotografije talijanskog premijera Silvia Berlusconija kakve nisu uobičajene za lidere država.

Riječ je o fotografijama s raskalašenih Berlusconijevih zabava koje su vrvjele maloljetnicama, piše Daily Mail. Fotografije su pronađene u računalima i kamerama djevojaka koje su prisustvovale zabavama talijanskog premijera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uplatio djevojci na računa 115 000 eura Berlusconi i nakon izbijanja skandala platio eskort djevojku! Slika nije dostupna Nakon liposukcije Sapun dobiven iz Berlusconijeve masti završio na izložbi!

Fotografije napokon pokazuju što se događalo iza zatvorenih vrata kontroverznih partyja. Na jednoj od fotografija nalazi se 32-godišnja TV voditeljica Barbara Guerra koja na sebi ima policijsku uniformu, a u rukama lisice.  Barbara je javnosti poznata kao bivša djevojka Maria Balotellia, nogometaša Manchester Uniteda.

>> Najseksipilnija ministrica bila u vezi s Berlusconijevim protivnikom

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> Berlusconi je i njima plaćao za seks?

Druga fotografija pokazuje dvije nepoznate djevojke u provokativnoj pozi, koje se ljube. Daily Mail piše kako su fotografije snimljene u Berlusconijevom domu u Arcori nedaleko Milana, u jutarnjim satima.

Silvio Berlusconi optužen je da je plaćao seksualne usluge 17-godišnjoj Karimi El Mahroug. Optužnica kaže da je spavao s još 32 žene kojima je također platio za seks.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene