Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čin osudio i Boris Tadić

Beograd: Uhićena trojica malodobnika zbog skidanja hrvatske zastave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je trojicu šesnaestogodišnjaka zbog sumnje da su s rezidencije hrvatskog veleposlanika u Beogradu skinuli zastavu Republike Hrvatske, prenosi internetski portal B92.

Uhićeni tinejdžeri sumnjiče se da su u noći 7. travnja ušli u dvorište rezidencije hrvatskog veleposlanika i s jarbola skinuli hrvatsku zastavu, a policija će u dogovoru s tužiteljem i sucem za malodobnike nastaviti rad na daljem rasvjetljavanju toga slučaja.

Pročitajte i ovo Lubenica izbjegavanje cenzure Društvenim mrežama šire se slike lubenice: Za to ima dobar razlog, evo objašnjenja MVEP solidarno uz Izrael nije prvi put Prijepori Vlade i predsjednika oko izraelske zastave na zgradi jednog ministarstva: "Koja je sljedeća?"

Nakon što je u noći na srijedu ukradena zastava, hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu izrazilo je prosvjed srbijanskom ministarstvu vanjskih poslova zbog krađe hrvatske zastave s prostora rezidencije te zatražilo od vlasti da žurno reagiraju kako bi se primjereno zaštitili diplomatski objekti Republike Hrvatske u Beogradu.

Krađu zastave osudili su najviši srbijanski dužnosnici, među kojima i predsjednik države Boris Tadić, a ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić kazao je da će na temelju snimaka nadzornih kamera policija utvrditi identitet počinitelja te da će protiv njih biti poduzete sve zakonske mjere.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene