Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada poznatog redatelja

Bay nudi 50.000 dolara za informacije o djevojci koja je utopila psiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati redatelj Michael Bay ponudio je nagradu od 50 tisuća dolara za informacije koje bi dovele do uhićenja djevojke koja je bacila šest psića u rijeku.

Snimka, u kojoj se vidi kako djevojka iz Bosne male psiće, jednog po jednog, baca u rijeku, nedavno je završila na internetu i izazvala zgražanje diljem svijeta. Bay, redatelj Transformera, se pridružio brojnim pripadnicima ljute javnosti, koja želi djevojku pronaći. Na svojoj web stranici, Bay je napisao: 'Video uznemirujućeg sadržaja kruži internetom i vijestima. Vidi se plava mlada djevojka koja bez imalo grižnje baca psiće u brzu rijeku'.

Pročitajte i ovo Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein Sud uskoro razmatra žalbu Brat Ghislaine Maxwell: "Moja sestra nije imala fer suđenje. Nadamo se da će presuda pasti" Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

>> Otkriven identitet maloljetnice koja je psiće bacala u rijeku

Ponudio je nagradu za 'bilo kakve informacije koje bi dovele do njezinog uhićenja, ali i uhićenja osobe, koja ju je snimila', piše Daily Mail. 'Flekice' odnosno Udruga za zaštitu životinja već je podnijela prijavu kod policije protiv djevojke iz Bugojnog. Dok pak SOS, sarajevska udruga za zaštitu životinja, tvrdi da zna točnu adresu djevojke, koju je navodno snimao brat.

>> Hajka na internetu: Djevojka koja je bacala psiće se ispričala?

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Video je prvotno bio objavljen na internetskom servisu za razmjenu videa sad, ali je ubrzo maknut.

Inače, policija u BiH je objavila danas kako je istragom otkrila identitet djevojčice koja je u rijeku bacala psiće. Roditeljima maloljetnice uručeni su pozivi za kriminalističku obradu te moraju doći u prostorije Policijske uprave Bugojno i daju izjavu o činu koji je počinila njihova kćer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene