Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati redatelj Michael Bay ponudio je nagradu od 50 tisuća dolara za informacije koje bi dovele do uhićenja djevojke koja je bacila šest psića u rijeku.


Snimka, u kojoj se vidi kako djevojka iz Bosne male psiće, jednog po jednog, baca u rijeku, nedavno je završila na internetu i izazvala zgražanje diljem svijeta. Bay, redatelj Transformera, se pridružio brojnim pripadnicima ljute javnosti, koja želi djevojku pronaći. Na svojoj web stranici, Bay je napisao: 'Video uznemirujućeg sadržaja kruži internetom i vijestima. Vidi se plava mlada djevojka koja bez imalo grižnje baca psiće u brzu rijeku'.

Vezani članci Policija na mjestu očevida u Sopotu Dan prije nego što su je našli mrtvu, obitelj djevojke preminule u Novom Zagrebu bila je na policiji. Baka tvrdi: "Nisu ništa napravili" Zastave spuštene na pola koplja na srednjoj školi koju je pohađala ubijena učenica - 2 Mali Lošinj subotu i nedjelju proglasio danima žalosti, zastave se spuštaju na pola koplja, a na javnim mjestima neće biti kulturnih ili zabavnih događaja

>> Otkriven identitet maloljetnice koja je psiće bacala u rijeku

Ponudio je nagradu za 'bilo kakve informacije koje bi dovele do njezinog uhićenja, ali i uhićenja osobe, koja ju je snimila', piše Daily Mail. 'Flekice' odnosno Udruga za zaštitu životinja već je podnijela prijavu kod policije protiv djevojke iz Bugojnog. Dok pak SOS, sarajevska udruga za zaštitu životinja, tvrdi da zna točnu adresu djevojke, koju je navodno snimao brat.

>> Hajka na internetu: Djevojka koja je bacala psiće se ispričala?

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Video je prvotno bio objavljen na internetskom servisu za razmjenu videa sad, ali je ubrzo maknut.

Inače, policija u BiH je objavila danas kako je istragom otkrila identitet djevojčice koja je u rijeku bacala psiće. Roditeljima maloljetnice uručeni su pozivi za kriminalističku obradu te moraju doći u prostorije Policijske uprave Bugojno i daju izjavu o činu koji je počinila njihova kćer.