Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vođa talijanskih konzervativaca Silvio Berlusconi odbacio je tvrdnje objavljene u dnevniku La Repubblica, sklonom ljevici, prema kojima je pod istragom zbog korupcije.


Taj list je objavio kako je protiv Berlusconija pokrenuta istraga u Napulju, ali je on ustvrdio kako nema nikakvog razloga za brigu i okomio se na, kako ih je nazvao, 'crvenu armiju' politički motiviranih tužitelja.

Vezani članci Vinko Ljubičić i Mario Jurič Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito" Slika nije dostupna Berlusconi opet zbog korupcije pod istragom

U članku La Repubblice se navodi kako je napuljski ured tužitelja odlučio istražiti je li Berlusconi pokušao podmititi jednog senatora iz redova lijevog centra kako bi srušio vladu Romana Prodija te jednog visokog dužnosnik RAI-a da angažira četiri glumice u sapunicama.

'Tvrdnja da sam pod istragom potpuno je neutemeljena, jer nisam dobio nikakvu obavijest', rekao je Berlusconi, a iz ureda tužitelja nisu željeli davati ikakav komentar.