Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljima

Banda Amiša upada u kuće i reže brade i brkove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnja da je amiška banda u Ohiou upala u kuću i odrezala bradu, također Amišu.

Vlasti namjeravaju uhititi najmanje četiri člana bande koja slijedi Sam Mulleta, biskupa za kojeg policija tvrdi da se godinama sukobljava s drugim amiškim liderima, piše Huffingtonpost.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Najmanje tri napada koja su se od rujna dogodila u ruralnim dijelovima Ohioa natjerala su Amiše da izađu iz svoje zajednice i potraže pomoć lokalne policije.

U jednom od noćnih napada u Carroll okrugu, grupa muškaraca razvalila je vrata kuće, zgrabila muškarca i odrezala mu bradu. U Holems okrugu banda je također banula u kuću odrezala muškarcima brkove te sve ukućane, uključujući i 13-godišnju djevojčicu i 74-godišnjeg muškarca, istjerala van. Na sreću, nitko nije bio ozbiljnije ozlijeđen.

'Tko za što im je sljedeće na pameti? Zato ih moramo što prije uhititi', rečeno je iz policije. Još uvijek nepoznati počinitelji mogu biti optuženi za otmicu, napad i pljačku. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene