Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrabrost ne poznaje godine. Dokazale su to hrabre sestre iz Rumunjske. Njima je 80 godina, svakoj, a vješto su uspjele savladati 50 godina mlađu provalnicu.


80-godišnjim sestrama, Ekaterini i Juliani, svakodnevicu je prekinula vješta pljačkašica koja im je kroz prozora ušla u kuću. 'Ušla je u spavaću sobu i zatvorila vrata. Kad je pogledala moju sestru viknula je: Baba daj lovu. Bila je maskirana, nisam joj vidjela lice', priča Juliana Boldureanu, jedna od sestara.

Vezani članci Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće Psi, ilustracija Horor u Josipdolu: Staford iskočio iz vozila i napao dijete (7) koje je bilo u pratnji oca pa ga teško ozlijedio

Juliana je došla u posjet sestri i drznicu uhvatila na djelu. 'Policija je obaviještena na broj 112 o pokušaju pljačke. Razbojnica je lice prekrila maskom', rekao je Teodor Predestanu, glasnogovornik Lugojske policije. Provalnica je 30-godišnja učiteljica, koja tvrdi da je nevina, a ljudi koji je poznaju iznenađeni su njezinim činom. No, učiteljica bi za pokušaj pljačke stare gospođe u zatvoru mogla odležati čak 15 godina.