Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan dana nakon serije bombaških napada

Bagdad: 19 poginulih u eskploziji dvije autobombe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije autobombe odjeknule su u utorak prometnim raskrižjem i trgom u Bagdadu, ubivši najmanje 19 ljudi, tjedan dana nakon serije bombaških napada koji su upozorili da borba s militantnim skupinama još nije ni približno gotova.

Oblaci gustog, crnog dima nadvili su se nad središtem iračke prijestolnice nekoliko minuta nakon snažnih eksplozija, dok su na ulicama ležali mrtvi i ranjeni, prenose očevici i policija.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>> U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Eksplozije su uslijedile nakon smrtonosnog 23. srpnja kada je više od 100 ljudi poginulo u višestrukim napadima i ekspozijama uglavnom protiv šijitskih ciljeva. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene