Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka i sin poginuli

Automobil s četveročlanom obitelji sletio s ceste: 'Djevojčica je ležala u kanalu, otac jaukao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnoj nesreći 26-godišnja žena poginula je na mjestu događaja, dok je njezin dvogodišnji sin preminuo u bolnici. Dječakov otac i četverogodišnja sestra preživjeli su.

Majka (26) i njezin dvogodišnji sin poginuli su u utorak u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Štitar u Srbiji. Dječakov otac (30) zadobio je teške tjelesne ozljede, a četverogodišnja djevojčica lakše je ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Prometna nesreća u Kruševcu Smrskani automobili Strašan frontalni sudar u susjedstvu: Poginulo troje, jedan automobil se zapalio

Do nesreće je došlo kada je automobil s četveročlanom obitelji sletio s ceste, udario u betonski stup i zatim se prevrnuo na krov.

FOTO U sudaru kamiona i automobila nekoliko ozlijeđenih

Žena je preminula na mjestu događaja, a dvogodišnjak je podlegao ozljedama u bolnici. Ozlijeđeni 30-godišnjak prebačen je u beogradsku bolnicu i nije životno ugrožen.

O stravičnim detaljima nesreće za Blic su progovorili mještati Štitara koji su nesretnoj obitelji priskočili u pomoć.

'Pozvao me susjed i rekao da je sletio automobil i da ima teško povrijeđenih. Odmah sam dotrčao i zatekao stravičan prizor. Djevojčica je ležala u kanalu i dozivala majku. Drugo dijete je prikliještio automobil. Otac je jaukao, a majka nije davala znakove života', ispričao je jedan mještanin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene