Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australija: Ministar policije uhvaćen u "prljavom plesu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova australske savezne države Novi Južni Wales prisiljen je na ostavku nakon što je u javnosti objavljeno da je na raskalašenoj zabavi svojoj kolegici iz parlamenta priuštio "prljavi ples".

Karijera Matta Browna (37) nije dugo trajala jer je za ministra prisegnuo prije samo tri dana. "Ja sam samo čovjek, počinio sam pogrešku i za to ću snositi posljedice. Ovo je prilično težak dan za mene, ali neću bježati od odgovornosti", rekao je Brown novinarima.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Očevici ludog "tuluma", koji se prije tri mjeseca dogodio u jednoj od prostorija parlamenta Novog Južnog Walesa, ispričali su medijima kako je Brown uz glasnu glazbu izveo striptiz, a potom se samo u donjem rublju "popeo na prsa" svoje kolegice i simulirao seksualni čin. Brown je prvi dio priče priznao, ali drugi negira. No, to nije spriječilo Nathana Reesa, premijera te savezne države, najmnogoljudnije i najbogatije u Australiji, da zatraži ostavku ministra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene