Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australski sud odbacio je zahtjev jedne zaposlenice koja je tražila da joj poslodavac isplati odštetu zbog ozljede koju je pretrpjela dok je bila na službenom putovanju.


Zaposlenici je u sobi koju je rezervirao njen poslodavac za potrebe službenog puta na glavu pala lampa sa noćnog ormarića i nanijela joj ozljede po nosu, usnama i zubima. Sporno je bilo to što joj je lampa pala na glavu tijekom spolnog odnosa.

Vezani članci Veselin Šljivančanin, Mile Mrkšić, Vojislav Šešelj Gdje su danas vukovarski krvnici? Zbog ratnog zločina neki su još iza rešetaka, drugi su kaznu već odslužili, a treći je nisu ni doživjeli Slika nije dostupna Australska vlada mora platiti odštetu djelatnici koja se ozlijedila tijekom seksa na službenom putu

>> Gradonačelnik i njegov izazivač 'dijelili' LJUBAVNICU!

'Pitanje u ovom slučaju bilo je - je li poslodavac preporučio ili poticao aktivnost tijekom koje se dogodila ozljeda - i većina sudaca je mišljenja da to poslodavac nije napravio', stoji, među ostalim, u odluci visokog suda koji je ovim zaključio četiri godine star slučaj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook