Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australski sud odbacio je zahtjev jedne zaposlenice koja je tražila da joj poslodavac isplati odštetu zbog ozljede koju je pretrpjela dok je bila na službenom putovanju.


Zaposlenici je u sobi koju je rezervirao njen poslodavac za potrebe službenog puta na glavu pala lampa sa noćnog ormarića i nanijela joj ozljede po nosu, usnama i zubima. Sporno je bilo to što joj je lampa pala na glavu tijekom spolnog odnosa.

Vezani članci Hitni prijem u bolnici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Državne bolnice u pet godina potrošile više od 60 milijuna kuna samo na odštete pacijentima i njihovim obiteljima Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Misterij star 49 godina: Šokantni obrat u istrazi ubojstva trogodišnjakinje koje je zgrozilo Australiju

>> Gradonačelnik i njegov izazivač 'dijelili' LJUBAVNICU!

'Pitanje u ovom slučaju bilo je - je li poslodavac preporučio ili poticao aktivnost tijekom koje se dogodila ozljeda - i većina sudaca je mišljenja da to poslodavac nije napravio', stoji, među ostalim, u odluci visokog suda koji je ovim zaključio četiri godine star slučaj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook