Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novozelandski grad Auckland trese seks-skandal. Naime, bivša ljubavnica gradonačelnika Lena Browna, postelju je dijelila i sa savjetnikom njegovog najvećeg političkog suparnika.


Gradonačelnik Aucklanda Len Brown (57) ljubio je ženu koja je strast razmjenjivala i sa savjetnikom njegovog političkog suparnika, javlja CNN.

Vezani članci Koronavirus u svijetu - 1 Nakon tjedan dana stroge karantene zbog britanskog soja korone, ovaj milijunski grad sada opet slobodnije diše. Oporavlja im se i gospodarstvo Slika nije dostupna FOTO Ne, ovo nije fotografirano na Balkanu. Ni u Rusiji...

Ovakav je skandal nezabilježen u političkoj povijesti Novog Zelanda u kojem je privatan život političara inače 'izvan dometa' medija i javnosti.

Gradonačelnik Brown oženjen je i ima troje djece, a nakon što se saznalo za ovu seks aferu nije mu ni malo lako. Sada ga očekuje istraga Gradskog savjeta čiji je cilj utvrditi je li prekršio pravila ponašanja. Osim toga, svakodnevno ga se javno poziva da podnese ostavku na mjesto gradonačelnika, na koje je izabran prije tek nekoliko dana.

>> Kćerka češkog predsjednika usred vrućeg SEX SKANDALA

Bivša ljubavnica Bevan Chuang (32) neuspješna je kandidatkinja za jedan lokalni odbor i osoba koja je javnosti otkrila aferu. Sada kaže da se kaje što je objavila priču i ugrozila gradonačelnika.

Za sve okrivljuje blogera koji je priču objavio i Luigija Wewegea, savjetnika u kampanji Brownovog glavnog rivala u utrci za gradonačelnika, s kojim je, kako kaže, također bila u ljubavnoj vezi.

'Bila sam blesava i sad se osjećam iskorištenom, zloupotrijebljenom i manipuliranom. I to od ljudi za koje sam mislila da su mi prijatelji, a koji su uzeli komadiće onoga što sam rekla da bi unapredili svoje političke pozicije i skupili prljavštinu', izjavila je Chuang.

Brown je javno, na televiziji, potvrdio da je imao izvanbračnu vezu i zatražio privatnost dok ne riješi situaciju sa svojom obitelji. Rekao je i da neće podnijeti ostavku. Objavljivanje priče nazvao je 'jasnim pritiskom' da se povuče i nastojanjima 'da ga unište'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook