Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da srce pukne

Mlada vojnikinja ubijena u Kabulu nekoliko dana prije smrti objavila dirljivu fotografiju: ''Volim svoj posao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među 13 američkih vojnika koji su poginuli u napadu na kabulskom aerodromu život je izgubila i 23-godišnja Nicole Gee. Jedna od njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama dirnula je mnoge.

Nicole Gee jedna je od 13 američkih vojnika koji su ubijeni u napadu bombaša samoubojice na aerodromu u Kabulu prije nekoliko dana. Gee je imala samo 23 godine, a jedna od posljednjih fotografija koju je objavila na društvenim mrežama snimljena je upravo u Kabulu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVILI SASTAV DIJELA BUDUĆE VLADE Vođa talibana traži od nove vlade da primijeni šerijatski zakon, nove žrtve na prosvjedu protiv režima Slika nije dostupna ŠTO AFGANISTANU DONOSI BUDUĆNOST? Nema miru u Kabulu: Otvara se zračna luka, žene prosvjeduju, a u slavljeničkoj pucnjavi stradali su civili

''Volim svoj posao'', napisala je ispod fotografije na kojoj u rukama drži dijete u Kabulu. objavila ju je samo četiri dana prije svoje smrti.

Nicole se pridružila marincima 2017. godine. Njezin je otac ispričao da je željela biti kontrolor leta, no zbog zdravstvenih problema od tog je sna morala odustati. ''Bila je savršeno dijete, nikada nije upadala u nevolje'', ispričao je njezin otac za Sky News.

Osim Nicole Gee, u napadu na aerodromu poginuli su marinac Maxton Soviak (22), narednik Taylor Hoover (31), desetnik Daegan William-Tyeler Page (23), stožerni zapovjednik Ryan Knauss (23), marinac Rylee McCollum (20), skupnik Kareem Nikoui (20) i skupnik marinaca Jared Smith (20).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene