Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovanje u Pariz

Air Franceov Airbus morao sletjeti nakon 90 minuta leta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi model Airbusa bio je prisiljen vratiti se u zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku 90 minuta nakon polijetanja zbog tehničkih poteškoća.

Zrakoplov se vratio u New York 90 minuta nakon polijetanja za Pariz, priopćili su iz Air Francea. Air Franceov A380 vratio se zbog ‘manjeg incidenta’, stoji u priopćenju kompanije, ali ne spominju što je uzrok tehničke greške koju spominju, piše CNN. I Airbus je odbio specificirati što je uzrokovalo povratak aviona u zračnu luku u New Yorku, rekavši tek da je problem nastao na području održavanja, a ne grešci proizvođača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prinudno slijetanje VIDEO: Drama iznad NY, Boeingu se ugasio motor Slika nije dostupna Povratak na mjesto događaja VIDEO: Obljetnica čudesnog slijetanja na Hudson

>> A380 sletio u New York zbog informatičkog kvara

Piloti su odlučili vratiti se ‘prema strogim preporukama procedure i mjerama opreznosti kojima se vode uslijed manje tehničke greške kako bi se provela provjere na tlu’, rekli su u Air Franceu. Zrakoplov je sletio u zračnu luku John F. Kennedy bez incidenta 27. studenog u 22:17 sati. Avion je pregledan i nastavio je svoje transatlantsko putovanje. Air France je počeo koristiti novi A380 za prekooceanska putovanja nekoliko dana prije incidenta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene