Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovisnica o seksu, Terri Hunter spavala je s 1000 muškaraca, ali tvrdi da nije prostitutka, pravdajući svoje ponašanje bolešću koja ju izluđuje.


Ova 25-godišnja koordinatorica za odnose s kupcima, tvrdi kako treba seks i po desetak puta na dan te priznaje da gubi kontrolu. 

Vezani članci On i ona Njezina i njegova strana: Cure usporedile noćne ormariće pa otkrile zanimljive sličnosti Slika nije dostupna 'Ovo što ćete vidjeti više je od jednostavnog društvenog eksperimenta'

Terri kaže kako čak zna surfati internetom, u potrazi za partnerima koji bi ugasili njenu neutaživu glad za seksom, bez obzira na njihov izgled. 

‘To je drugi dio problema. Moja želja za seksom prelazi potrebne mjere opreza’, kaže Terri. ‘Nije mi važno kako izgledaju ni što bi se moglo dogoditi, a prednost je ako su obdareni.’ 

Terri, koja ima problema u održavanju veza, postala je ovisna o seksu s 17, kada je izgubila nevinost. 

‘Bila sam kao zvjer puštena s lanca. Spavala sam sa stotinama i stotinama muškaraca od onda. Ne vodim registar jer nisam prostitutka, samo zadovoljavam svoje potrebe’. 

‘Većina mojih poznanika smatra da sam draga i dobra osoba. Ne pijem, ne pušim, nikad se nisam drogirala. Ali opet, spavala sam s više od 1000 muškaraca’, priča Terri. 

A ako nema muškarca u blizini, Terri se svejedno mora zadovoljiti, čak i kad je na poslu. ‘Drugi imaju čik-pauze, ja imam pauze za svoje potrebe’, objašnjava. 

Kako bi se riješila svoj problem probala je i terapiju hipnozom, te liječenje antidepresantima, no svejedno se nije mogla kontrolirati. Požudne misli mučile su je čak i tijekom sastanka s psihoterapeutom. 

‘Ležala sam na kauču i rekla doktoru kako zamišljam seks s njime. Nadala sam se da će skočiti na mene i da ćemo se zabaviti.’ 

Unatoč svojem problemu, Terri je uspijela ostati vjerna dva mjeseca svojem sadašnjem dečku. ‘Znam da će moja želja vjerojatno naštetiti ovoj vezi kao što se dogodilo i u prijašnjim’. 

‘Partneri se ne mogu nositi s mojim libidom. Zavrašavla bih u krevetu s njihovim prijateljima, toliko sam bila očajna.’ 

‘To vam je kao ubod komarca. Znate da ga ne biste trebali češati ali ne možete si pomoći’, objašnjava Terri.