Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna tinejdžerica

'VUČICA' 18-godišnjakinja vodila najpoznatiju peruansku bandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peruanska policija uhitila je 18-godišnjakinju za koju se smatra da je vođa najpoznatije bande u Callaou.

Unatoč mladosti, čini se da je Gabriela Iparraguirre Porras (18), poznata i kao 'Vučica', žarila i palila kriminalnim svijetom te čak bila i vođa bande u glavnom peruanskom gradu Callaou, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija ukrali više stotina eura Dolijali maloljetni napadači iz centra Zagreba: Lovili druge maloljetnike i krali im novac Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno"

Uz nju policija veže ubojstva, trgovinu drogom, iznudu i brojne druge zločine koje je navodno počinila. Prema istražiteljima, Porras je većinom dilala drogu prije nego je preuzela vodeću ulogu u kriminalnoj organizaciji.

Policija je sumnjiči da je radila sa svojim dečkom Juanom Carlosom Herrerom te još jednim gangsterom Albertom Cardenasom Pimentelom, prije nego je preuzela vodstvo nad grupom 'Vukovi Bocanegre'.

VIDEO Ženska banda s Balkana 10 godina 'džepari' po trgovinama

Vlasti su joj na kraj stale kada je uhvaćena s dvojicom muškaraca u planiranju atentata na građevinskog poduzetnika. Za ovaj posao trebali su biti plaćeni oko 60.000 kuna.

Policijski poručnik Cesar Bedoya na konferenciji za novinare kazao je kako su kod bande pronašli pištolje, granate i drogu.

Lokalni tužitelj Roger Rodriguez Rojas zatražio je od suda da se prijestupnike zatvori na najmanje devet mjeseci, dok se ne završi istraga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene