Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žirkov: Ključ protiv Hrvatske je čvrsta obrana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjesni kako bi im pobjeda na maksimirskom stadionu otvorila vrata završnice europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj, ruski reprezentativci su u Zagreb doputovali prepuni samopouzdanja.

Premda "Vatreni" u svojoj povijesti nisu upisali niti jedan poraz na domaćem travnjaku, igrači "Zbornaje" najavljuju prekid serije.

Pročitajte i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija Dnevnik Nove TV te pita Koga biste od susjeda izabrali za protivnika Vatrenih? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Bilić: Pa nismo mogli igrati ofenzivnije

"Hrvatska ima odličnu momčad, no mi smo u Zagreb došli po tri boda. Odlično smo se pripremili i biti će to vrlo zanimljiva utakmica," najavio je branič Juri Žirkov. Igrač moskovskog CSKA smatra kako će ključ utakmice biti dobra obrana.

"Hrvatska će sasvim sigurno krenuti po pobjedu što nama otvara priliku. Presudit će igra u obrani, tko će činiti manje pogrešaka taj će slaviti," dodao je Žirkov koji će na utakmici imati i poseban zadatak.

"Pazit ću na Darija Srnu. Moj posao će biti neutralizirati njegove prodore," poručio je Žirkov spomenuvši još jednog hrvatskog igrača, Ivicu Olića.

"Olić je vrhunski igrač, prodoran i vrlo opasan," zaključio je ruski branič kojeg bivši suigrač iz moskovskog CSKA Olić smatra uz Aršavina najboljim ruskim igračem.

"Brz je i prodoran, odličnog centaršuta. Za mene je on ponajbolji ruski igrač," kazao je napadač hrvatske vrste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene