Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaterpolo: Hrvatska - Njemačka 14:12

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski vaterpolisti pobijedili su u drugom kolu međunarodnog turnira u rumunjskom Cluju reprezentaciju Njemačke 14:12 (2:3, 5:4, 3:1, 4:4).

Odabranici Ratka Rudića vodili su u posljednjoj četvrtini i sa četiri pogotka prednosti, ali se na njihovoj igri osjetio umor nakon jučerašnje teške utakmice protiv višestrukih olimpijskih i svjetskih prvaka Mađara, zbog koje su Nijemci u završnici smanjili hrvatsku prednost.

Pročitajte i ovo Napadnuti vaterpolist Crvene zvezde (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nanošenje teških tjelesnih ozljeda Dvojica napadača na vaterpoliste Crvene zvezde u jednomjesečnom pritvoru Premijer Andrej Plenković o napadu na vaterpoliste (Foto: Dnevnik.hr) Napadače treba kazniti Premijer o napadu na vaterpoliste u Splitu: ''Takvi se napadi ne smiju događati, posebno na rivi u pola bijela dana''

Večeras hrvatska reprezentacija igra utakmicu protiv domaćina Rumunja, a sutra je na turniru slobodan dan koji će naši vaterpolisti iskoristiti za rad u teretani i trening u bazenu. Posljednji susret hrvatska reprezentacija će odigrati u nedjelju protiv reprezentacije Grčke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene