Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u polufinalu Europskog prvenstva od Španjolske s 8:9 u Budimpešti. Za Barakude je navijala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija


Hrvatski vaterpolisti ostali su bez finala na Europskom prvenstvu u Budimpešti, gdje su u polufinalu poraženi od Španjolske s 9-8. Za Barakude je navijala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Vezani članci Predsjednica Grabar-Kitarović na utakmici Hrvatska – Slovačka (Foto: Igor Soban/PIXSELL) - 2 Političari na prepunom stadionu pratili utakmicu: Premijer u društvu čelnika HNS-a, a Predsjednica među navijačima Kolinda Grabar Kitarović s navijačima u Rijeci (Foto:Nel Pavletic/PIXSELL) Predsjednica spremna za odlučujući okršaj Vatrenih sa Slovacima i pozira s navijačima u Rijeci

Napetu utakmicu Grabar-Kitarović pratila je u dresu, a društvo u podršci hrvatskim vaterpolistima joj je pravio i suprug Jakov.

Barakude će se u nedjelju boriti za brončano odličje. Hrvatska će od 17.30 sati za brončano odličje igrati s poraženim iz drugog polufinala u kojem se sastaju Mađarska i Crna Gora.