Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što s Capellom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg poraza od Bayerna u ligi prvaka, trener Reala Fabio Capello svjestan je da bi mogao biti otpušten prije subotnjeg derbija s Barcelonom.

"Moram čekati odluku kluba. Trener uvijek mora prihvatiti odluku kluba, ali ne bojim se za svoju budućnost. Rezultat nije dobar i to se ne može osporiti. Nismo imali ni sreće, ali ne želim to koristiti kao izgovor", rekao je Capello te dodao da će ako ostane ići na osvajanje La Lige.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real otpustio Capella Slika nije dostupna Getafe 'pustio' Schustera, navijači potpisuju peticiju za Capella

Real je već ispao iz natjecanja za Kup kralja, a u Primeri za vodećom Sevillom zaostaje 6, a za vječnim rivalom Barcelonom, s kojom igraju u subotu, 5 bodova. 

Realov sportski direktor Predrag Mijatović šalje oprečne poruke. Nakon jučerašnjeg poraza je izjavio: "U ovom trenutku ne mogu garantirati da će Capello sjediti na klupi na subotnjoj utakmici na Camp Nou. No u principu, on će biti trener protiv Barcelone", citiraju ga španjolski mediji. 

"Trener također mora reći osjeća li se sposoban za poboljšanje situacije u kojoj se klub nalazi. No, mijenjanje trenera u ožujku nije baš najbolje rješenje", rekao je predsjednik kluba Ramon Calderon. 

Capello je šesti trener Reala u posljednje tri godine, a kraljevski klub nije osvojio niti jedan trofej od 2003. što je najduži period još od ranih 50.-ih. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene