Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Runje zamijenio Pletikosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska nogometne reprezentacija otputovala je danas u Tel Aviv, gdje će sutra protiv Izraela igrati kvalifikacijsku utakmicu za EP 2008. Reprezentativci su na put krenuli bez našeg najboljeg vratara Stipe Pletikose, koji je proteklih dana imao želučanih problema, a noćas je dobio i visoku temperaturu.

Tako će na vratima naše reprezentacije biti Vedran Runje, koji brani za turski Bešiktaš. U posljednjem prvenstvenom kolu Runje je napravio kardinalnu grešku zbog koje je njegov Bešiktaš izgubio 0:1 od Sivasspora.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

No, izbornik Slaven Bilić uvjeren je da će Runje opravdati
povjerenje. "Runje je odličan golman, a u Belgiji je godinama bio najbolji vratar. Dugo je čekao svoju šansu i vjerujem da će je iskoristiti", izjavio je Bilić.

Prema najavama u medijima Hrvatska bi sutra trebala igrati u sastavu: Runje, Šimunić, Robert Kovač, Šimić, Ćorluka, Niko Kovač, Kranjčar, Modrić, Srna, Eduardo i Petrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene