Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldinho u Disneyjevu crtiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Warner Bros i Disney razmatraju filmski projekt sa zvijezdom Barcelone, Ronaldinhom. Nepresušne 'tvornice' izvanrednih animiranih priča na umu imaju nešto slično onoj u kojoj je glavni akter bio bivša zvijezda NBA-a, Michael Jordan. I Zekoslav Mrkva…

Ronaldinhov brat (i menadžer), Roberto de Assis, odbio je komentirati da je već postignut dogovor, no ipak je rekao: "Ne mogu vam reću mnogo o tome zbog dogovora o povjerljivosti informacija. Mogu vam reći samo da su razgovori u tijeku i da je projekt vrlo dobro organiziran".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekordna zarada Najskuplji broš na svijetu prodan je za... Slika nije dostupna Evo zašto VIDEO U Saboru o poznatoj pjevačici

A sam Ronaldinho priznaje da je oduvijek bio veliki fan Michaela Jordana. 

"Odrastao sam gledajući njegove utakmice i uvijek sam se divio njegovu umijeću na terenu. Sanjao sam o tome da u nogomet unesem ono čime je on obilježio košarku. Imao sam ga priliku upoznati i rukovati se s njim. To je za mene bilo nešto zaista posebno, bez obzira na to što sam danas možda jednako slavan kao što je svojevremeno bio on", izjavio je Ronaldinho.   

Možda je baš i to jedan od razloga što se Ronaldinho odlučio na snimanje crtanog filma. Možda i tu želi dostići Air Jordana koji je 1996. snimio animirani film "Space Jam".


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene