Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roberto Carlos potpisao za Fenerbahče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 11 godina u Real Madridu 34-godišnji Brazilac Roberto Carlos seli u Fenerbahče, potvrđeno je na službenoj web stranici turskog prvaka.

"To je klub koji je pokazao najveći interes za mene i uvjerili su me u svoje planove. Razgovarali smo puno puta, a velik utjecaj na moju odluku imalo je i to što je Zico (bivši izbornik Brazila) njihov trener. Imao sam nekoliko ponuda iz Italije, Engleske i drugih zemalja, ali Fenerbahče se želi razvijati i ja im želim pomoći. Mislim da je ovo pravo vrijeme za odlazak iz Reala jer i oni moraju započeti novi ciklus i dovesti neke nove igrače", rekao je Roberto Carlos. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus odbio Roberta Carlosa Slika nije dostupna Roberto Carlos u Red Bull Salzburgu?

Carlosov agent jučer se u Turskoj sastao s potpredsjednikom Fenerbahčea Muratom Ozaydinlijem kako bi zaključili i posljednjih nekoliko detalja ugovora.  

U idućih nekoliko dana legendarni bi Brazilac i osobno trebao doputovati u Tursku na dodatne liječničke pretrage i potpisivanje ugovora. 

"Angažirali smo igrača koji se u potpunosti uklapa u tradiciju kluba. Svi moramo biti zahvalni predsjedniku Azizu Yildrimu jer u prošlosti čak nismo mogli ni spomenuti imena nekih igrača, a danas ih možemo angažirati bez ikakvih problema", rekao je Ozaydinli. 

Roberto Carlos Santiago Bernabeu napušta nakon punih 11 sezona, tijekom kojih je odigrao više od 500 utakmica (više od bilo kojeg stranca). S "Kraljevskim klubom" osvojio je 3 naslova prvaka Europe (1998., 2000., 2002.) i 3 naslova prvaka Španjolske (1997., 2001., 2003.). Zanimljivo je da je prvu i posljednju sezonu igrao pod trenerskom palicom Fabia Capella. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene