Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedeno pet navijača Feyenoorda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija privela je pet navijača Feyenoorda koji su izazivali nerede na utakmici Kupa UEFA u Francuskoj između Nancya i Feyenoorda.

Nancy je na stadionu Marcel Picot pobijedio Feyenoord sa 3:0, no susret su obilježili gostujući navijači koji su izazvali prekid koji je trajao više od pola sata.Do prekida je došlo u 80. minuti zbog nereda na tribini s navijačima Feyenoorda. 

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

U velikoj gužvi koja je nastala netko je bacio suzavac na teren zbog čega je sudac obje momčadi poslao u svlačionicu. Utakmica je nastavljena pola sata kasnije, a na stadionu su ostali jedino navijači nizozemske momčadi.

U Nancy je došlo oko 2.000 pristalica Feyenoord, među kojima je bilo oko 600 huligana koji su stigli sa isključivom namjerom izazvati nerede, tvrdi policija. 

Već na početku utakmice su probili ogradu od pleksiglasa, a potom nastavili sa kidanjem stolica i bacanjem u igralište. Oko 400 policajaca osiguravalo je utakmicu, a kada su izgredi kulminirali u 80. minuti bačen je suzavac među gostujuće navijače što je i uzrokovalo prekid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene