Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije današnje utakmice hrvatskog nogometnog prvenstva između Dinama i Rijeke zagrebačka je policija privela 33 pripadnika riječkog navijačkog kluba Armade, koji su na zagrebačkom Glavnom kolodvoru zapalili i bacili nekoliko baklji.Navijači riječkog nogometnog kluba privedeni su zbog izazivanja nereda i bacanja baklji na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, rekla je glasnogovornica PU zagrebačke Alaksandra Ljuba.

Vezani članci Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu

Izgrednici su privedeni i zadržani u policijskim prostorijama do trenutka kada će biti predani sucu za prekršaje.

Prema prvim policijskim informacijama, skupina navijača NK Rijeke nakon izlaska iz vlaka počela je paliti i bacati baklje po zagrebačkom Glavnom kolodvoru. 

Nekoliko baklji je, prema prvim informacijama, palo na kolonu automobila koji su u vrijeme prometne gužve stajali na cesti.

Policija tek treba utvrditi kolika je šteta počinjena unavedenom izgredu te tko je odgovoran, kazala je glasnogovornica Ljuba.