Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ponovno odličan rezultat Bolta na 100m

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atletičar s Jamajke 21-godišnji Usain Bolt, koji ima najbolje vrijeme ove sezone na 100 metara, pobijedio je na mitingu u Port od Spainu sa rezultatom 9,92 sekunde. Drugo i treće mjesto pripalo je Amerikancima Mikeu Rodgersu (10,07) i Johnu Capelu (10,12).

Tako sada Bolt ima dva najbolja vremena sezone na 100 metara. Prije dva tjedna u Kingstonu je istrčao drugi najbolji rezultat svih vremena, 9,76 sekundi što je samo dvije stotinke sporije od svjetskog rekorda kojeg drži njegov sunarodnjak Asafa Powell. 

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Unatoč odličnim rezultatima na 100 metara, Bolt još uvijek nije siguran hoće li u toj disciplini nastupiti na OI u Pekingu. Naime, njegova paradna disciplina je 200 m, gdje je svjetski viceprvak.

'U planu imam još jednu utrku na 100 metara, i to 31. svibnja na mitingu u New Yorku. Nakon toga prebacujem se na 200 m. No, možda dođe do promjene plana, ali to ovisi o mom treneru', izjavio je Bolt.

U New Yorku bi Bolt trebao trčati protiv svjetskog prvaka Amerikanca Tysona Gaya.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene