Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobjeda Mladosti protiv Olimpiakosa vodi u četvrtfinale Eurolige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko u subotu, 22. prosinca, u utakmici 3. kola Eurolige, koja počinje u 18 sati, pobijedimo prvaka Grčke Olimpiakosa, možemo reći da smo vrlo blizu osigurana nastupa u četvrtzavršnici Eurolige, izjavio je danas na prigodnoj konferenciji za novinare glavni tajnik Vaterpolo kluba "Mladost" Ivo Marković.

Prema riječima trenera Mladosti Milorada Damjanića Olimpiakos je ekipa koja u svojim redovima ima pet-šest iskusnih grčkih reprezentativaca kojima treba pridodati i našeg bivšeg reprezentativca Andriju Komadinu i Srbina Nikića, ali "Mladost ima dužu klupu i zato ih moramo napasti od početka utakmice i držati visok tempo igre", kazao je trener zagrebačke momčadi koji je izrazio uvjerenje da njegovi igrači neće ponoviti pogreške koje su radili na finalnoj utakmici Kupa protiv Juga.

Pročitajte i ovo Doček vaterpolista u Zračnoj luci Franjo Tuđman Dnevnik Nove TV pita Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu primjereno dočekani? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Bukić: Mladost je bolja od Ethnikosa

"Olimpiakos spada među četiri najbolje momčadi Europe i imaju prepoznatljiv stil igre. Radi se o iskusnoj momčadi koja već par godina igra u gotovo istom sastavu, a nas je utakmica protiv Juga dosta iscrpila i fizički i psihički, kazao je kapetan Mladosti Zdeslav Vrdoljak.

Po mišljenju njegovog klupskog i reprezentativnog kolege Damira Burića Olimpiakos je podjenako jak i na pozicijama centra i u vanjskoj liniji, a najbolji pojednici su im reprezentativci braća Afroudakis, Chatzutheodoru, Ntsokas, Santa, Kochelias, te Komadina i Nikić. "Radi se o momčadi koja je lani igrala u final fouru i po mom mišljenju je uz Mladost najkvalitetniji sastav A skupine Eurolige", rekao je Burić ističući da bi sa nova tri boda Mladost na najljepši način završila ovogodišnji nastup u Euroligi u kojoj bi onda imala maksimalnih devet bodova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene